Jag utvecklar billiga och snabba webbplatser

Det viktigaste för en webbplats, utöver en bra design, är dess prestanda. Den bidrar till bättre placeringar i sökresultaten och förbättrar användarnas upplevelse. Prestanda kommer dock ofta med ett högt pris, men inte om jag skapar din webbplats.

Jag utvecklar billiga och snabba webbplatser

Personlig webbutvecklare

Jag kan vara er personliga webbutvecklare som hjälper er med allt som har att göra med webbplatsen. Läs mer om fördelarna med att anlita mig som personlig webbutvecklare.

Mina verktyg

Jag utvecklar hemsidor med bra prestanda som kan drivas till ett billigt pris. För att uppnå detta använder jag mig av ett par olika verktyg och tekniker. Om du har en app eller webbplats som använder någon av dessa tjänster eller tekniker kan du med fördel kontakta mig för hjälp.

AWS

AWS(Amazon Web Services) är för nuvarande den största molntjänsten på marknaden. Även om AWS kan vara en stor och komplicerad labyrint, kan man enkelt skapa avancerade system och appar om man tar sig tid att lära sig det de har att erbjuda. Vissa projekt jag jobbat på hade inte varit möjliga utan AWS.

DigitalOcean

DigitalOcean är en molntjänst som erbjuder ett enklare gränssnitt och mer prisvärda tjänster. Det är ofta ett bra val att driva en webbplats på DigitalOcean om man kräver större kontroll över bakomliggande funktioner. Deras priser är mer förutsägbara än exempelvis AWS eller Google Cloud, vilket gör att man vet mer säkert hur mycket man kommer betala varje månad.

Gatsby

Gatsby är en SSG(Static Site Generator) som gör det lättare att skapa optimerade webbplatser. Jag använder Gatsby för att skapa nästintill alla webbplatser till mina kunder. Gatsby genererar statiska webbplatser, det betyder att de kan läggas på en statisk hosting tjänst och serveras blixtsnabbt.

FaunaDB

FaunaDB är en databas, men inte vilken databas som helst. Det är en serverless databas. Det betyder att det inte man inte behöver hantera några servrar, databasen växer med användandet och man betalar endast för det man använder. FaunaDB förenklar utveckling av webbapplikationer eftersom det låter utvecklaren (mig) fokusera på att utveckla istället för att administrera databasen.

MongoDB

MongoDB är en NoSQL databas, det betyder att den inte använder SQL eller relationer som en traditionell SQL databas. Informationen som sparas i en MongoDB databas är enkel att arbeta med för utvecklare eftersom den använder ett JSON-like format.

Next.js

Next.js är ett ramverk för att bygga webbapplikationer. Det låter utvecklare enkelt skapa både serverrenderade och statiska webbplatser. Ramverket erbjuder otroligt bra prestanda och en suverän utvecklarupplevelse. Det är ett av de mest populära ramverken för att bygga webbapplikationer i dagsläget.

Node.js

Node.js är en runtime som låter utvecklare köra JavaScript, programmeringsspråket för webben, på servern. Det används av många stora teknik företag och är ett de mest populära servermiljöerna i världen. Man kan skriva hela webbservrar med Node.js, men jag använder det främst som runtime på AWS Lambda.

Häng med i tiden

Jag är stolt över att använda moderna och effektiva tekniker för att skapa moderna och effektiva lösningar. Låter det intressant?

Skriv gärna både för- och efternamn
En e-post jag kan nå dig på