Snabbare hemsidor med Gatsby

Med hjälp av Gatsby kan jag bygga en otroligt snabb webbplats som samtidigt kan drivas gratis. Visst verkar det otroligt? Men det är sant, och jag kan hjälpa dig flytta din webbplats eller bygga en ny.

En bättre upplevelse

Gatsby ger upplevelsen av en snabbare webbplats. Genom att ladda sidor i bakgrunden, optimering av bilder och statiskt renderade sidor blir webbplatsen snabbare och besökarna nöjdare. Detta ökar chansen att dina webbplats-besökare blir kunder.

Ökad synlighet

Snabba webbplatser har en fördel i sökresultaten. Det betyder att din webbplats skulle visas över dina konkurrenter i Google och därmed generera fler kunder.

Ökad konvertering

Med Gatsby är det större chans att dina besökare stannar på webbplatsen. Eftersom dina besökare förväntar sig att webbplatsen laddar på under 2 sekunder ökar chansen att de stannar när webbplatsen är snabb. Detta ökar därmed chansen att dina besökare blir kunder.

Gratis drift

Eftersom Gatsby genererar JAMstack-sidor, kan din webbplats ofta drivas gratis med hjälp av en tjänst för statiska webbplatser. Detta betyder inte bara att du får fler kunder, utan också att din webbplats blir billigare.

Hur funkar Gatsby?

Det kan låta som att Gatsby är för bra för att vara sant. Det är sant, och jag kommer berätta hur det fungerar.

Redo att serveras

Gatsby genererar JAMstack webbplatser. Det betyder att det inte finns någon server bakom webbplatsen som bygger ihop sidorna vid varje hämtning. Allting är färdigt att serveras när dina besökare vill titta på sidan.

Färdig i förväg

Gatsby hämtar andra sidor på webbplatsen som du är trolig att besöka. På så sätt känns det otroligt snabbt att klicka runt på webbplatsen.

Optimerade bilder

En vanlig anledning till långsamma webbplatser är stora bilder. Detta löser gatsby genom att automatiskt skapa olika storlekar på bilderna och ladda den minsta först. Detta betyder att bilder visas snabbt även på långsamma anslutningar.

Billigare och snabbare, samtidigt!

Gatsby ger dig alltså inte bara en billigare webbplats än traditionella Wordpress eller Wix-sidor, du får även bättre prestanda. Billigare och snabbare, det blir inte mycket bättre.

Vill du veta mer?

Undrar du något? Är du intresserad av en webbplats byggd med Gatsby? Skicka ett meddelande så hör jag av mig inom ett dygn, ofta snabbare!

Skriv gärna både för- och efternamn
En e-post jag kan nå dig på